Apteekkikosmetiikka

Aco

ACO tarjoaa laadukkaita tuotteita sekä ylellisiin ihonhoitohetkiin että ratkaisuja ihon ongelmakohtiin.

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin.

Favora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki Favora-tuotteiden raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaita ja turvallisia, eikä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita ole käytetty.

Sebamed

Ihoa suojaa luonnostaan lievästi hapan kemiallinen vaippa eli suojakerros, joka pitää ihon kimmoisana ja säätelee mm. ihon kosteutta. Sebamedin pH on sama kuin ihon luonnollnen pH eli 5,5.

Vichy

"Unelma ihanneihosta on mahdollinen", L'Oréal ja Vichy panostavat erityisesti tutkimustyöhön ja tuotekehittelyyn. Jokainen tuote sisältää aktiivisten raaka-aineiden lisäksi Lucas-lähteen Thermal Spa -lähdevettä, jonka ansiosta tuotteet ovat hyvin siedettyjä, herkälle iholle sopivia ja hypoallergeenisia. Tuotteiden tehokkuus on todistettu kliinisin testein ja sopivuus herkälle iholle on todettu lääkäreiden valvonnassa. Turvallisuus ja tehokkuus perustuvat L'Oréal-laboratorioiden iho- ja molekyylitutkimuksiin. Tuotteita testataan mm. L'Oréalin kehittämällä ja patentoimalla keinoiholla, joka on rakenteeltaan hyvin lähellä elävää ihoa.